Bizden Haberler

EBSO'dan Akseki Yapı'ya ödül...
25/02/2016

Ege Bölge Sanayi Odası yılın yatırım ve üretim alanında başarılı olan sanayicilerini ‘2014 Yılı Başarılı Sanayi Kuruluşları Töreni’ ile ödüllendirdi. 25 Şubat 2016 tarihinde Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, oda başkanları ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Ege bölgesinin ''2014 Yılında En Yüksek Üretim Yapan Kobisi'' ödülüne layık görülen ve düzenlenen törenle ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin elinden alan Akseki Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan UYSAL;  bundan sonra ülkemizin kalkınması için daha da fazla istihdam yaratacaklarını ve üretimde uluslararası seviyeye çıkmak için çalışacaklarını söyledi.

Akseki Yapı'nın, sektöründe Türkiye'de en fazla yatırım yapan ve istihdam sağlayan firmalardan biri olduğunu ve bu konuda önemli adımlar attığını belirten Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kurulduğumuz 1984 yılından beri ülkemizin kalkınması ve üreten bir Türkiye haline gelmesi için gayretle çalıştık. Sektörümüzde önemli bir firma olduğumuzu artık bu ödülle daha da kanıtlamış olmanın gururunu yaşıyorum. Bu ve bunun gibi ödüller bizler için bir şeref madalyası gibi.

Akseki Yapı'nın genel kooridnatörü Bilal UYSAL ise; rekabeti çok yoğun bir sektörde, çok önemli bir aktör olduklarını söyleyerek; ''Bu gibi ödüllerle kazancımızın yanınan manevi değerleride kazanmak çok önemli'' dedi.

Uysal: ''Bu ödül bizlere yaptığımız işlerin ne kadar da doğru olduğunu, emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda daha da kararlı olmamızı sağladı. Bize olan inançlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu ödülün en büyük sahipleri şirketimizin emekçileri yani çalışanlarımızdır. Bu ödülü onlara armağan ediyoruz. Bu ödül onların hakkı. 2015 yılında gösterdiğimiz performans 2014 yılında daha da yüksek. İnşallah 2015 yılı ödülünüde biz alacağız'' dedi.

Görseller